Egyszerű, széleskörűen felhasználható, fehérjedús növényi krém. Rendkívül ízletes, fogyasztását javasoljuk pirítósra, melegszendvicsre, egytálételekhez köret mellé vagy akár töltelékalapnak is kiváló.
(kb. 10 adag)
150 g Barna csiperke gomba
150 g Fehér csiperke gomba
25 g Alsan bio növényi vaj
1 kk Éden prémium parajdi só
0,5 kk Greenmark bio fekete bors őrölt
1-2 tk Nagykun rizsliszt
50-75 ml The Bridge bio rizskrém tejszín
1 db kisebb fej vöröshagyma
Jó, ha tudjuk!
Bár a gomba nehezebben emészthető az átlagos zöldségekhez képest, de ha nem eszünk egyszerre belőle hatalmas mennyiségeket, úgy feltehetően ez nem fog problémát okozni.
Igen kellemes ízvilágú krémet kapunk, amihez nagyon jól illik a Byodoo bio majonéz valamint a Byodoo cukormentes ketchup is, akár együtt akár külön-külön. A Byodoo termékekben nincsenek fölösleges és káros összetevők, ellentétben a kiváló alapanyagokkal.
Mint minden ételnél, ennél is hangsúlyozzuk, hogy mindenből a legjobb alapanyagokat használjuk, és a zöldségeket lehetőleg vegyszermentes gazdálkodásból szerezzük be annak érdekében, hogy az ízhatás tökéletes, az elkészített étel pedig valóban tápláló, ne csak mutatós legyen!
Üzletünkben minden alapanyag (a friss zöldségek kivételével) beszerezhető!
Jó étvágyat kívánunk!
Ki ne vágyna a hideg időszakban egy lélekmelengető forró italra?! Főleg, ha az a testünkre is jótékony hatással lehet. Ez a forraltbor nemcsak ízében, hanem egészségünkre gyakorolt hatásában is különbözik a hagyományos változatoktól. Álomfinom és szuperegészséges.
Bizonyára mindenki ismeri a mozizás mára már nélkülözhetetlen ízletes, fűszeres kísérőjét a nachost mártogatós sajtkrémmel. És azt vajon hányan tudják, hogy házilag is elkészíthető a sajtkrém szinte megszólalásig hasonlító alternatívája? Előnye, hogy rövid idő alatt összedobható, csípőssége, fűszerezése egyénileg alakítható és nem utolsó sorban nem csak finom, hanem tápláló is!
Ugyan mi lehet különleges egy káposztás tésztában? Eláruljuk, hogy nem csak a tálalás! Az alakor ősbúza tészta és a bio káposzta fenséges párosítás, nászukat pedig őrölt bio borssal koronázzuk! Aki nem hiszi, próbálja ki!
A hagyományos felvágottak mellőzése – egészségi állapotunk kímélése mellett – konyhai kreativitásunk fejlődéséhez is hozzájárul, hiszen változatos ízvilágú pástétomokat készíthetünk, gyorsan, mindenféle adalékanyag nélkül. Ez a növényi krém egyedi fűszerezésének köszönhetően ízében hasonló, mint a májasok, de annál sokkal egészségesebb és finomabb! Próbáljuk ki bátran.
A valódi gyömbérsüti intenzíven fűszeres ízvilágát, selymes állaga tökéletesen kiegészíti. Tömör, azonban egészen ellenállhatatlan téli sütemény, ami kihagyhatatlan egy forró tea vagy egy délutáni kávé mellől.