Rólunk

Az elmúlt évtizedekben rohamosan változott a világ minden tekintetben. Az egyre nagyobb volumenű fejlődés következtében az elérhető kínálat szinte minden piacon észrevétlenül elárasztotta az embereket. És valami – ha talán nem is visszafordíthatatlanul, de – jelentős mértékben megváltozott. Feledésbe merült mit jelent valójában az EGÉSZség. A nyugodt életvitel helyett a folyamatos rohanás, a mértékkel és odaadással végzett tevékenykedés helyett az erőn felüli éjjel-nappali folyamatos munkavégzés, a kiegyensúlyozott lelki állapot helyett pedig a pszichikai stressz veszi körbe mára az emberiség nagy többségét. Mivel ezen helyzetet szépen körbefonja a mértéktelenség, így hát a fogyasztás és a profit-éhség is már-már határtalannak látszik. De mindennek ára van. A természet adta készletek fogynak és előtérbe kerülnek a sok esetben génmódosított, szintetikus úton és a lehetőleg legalacsonyabb költséggel előállítható termékek, aminek minden piacon helye van, de elsősorban az élelmiszeriparban.

 

Kiskapuk azonban mindig vannak. Ha valaki változtatni akar, akkor változtatni fog, és mindent megtesz ennek érdekében. Bár az atmoszférán és a földek szennyezettségén nehezebbnek tűnhet egyénileg bármit is javítani, azonban odafigyeléssel bárki hozzá tud ehhez is járulni. És igenis lehet termelni vegyszerek nélkül vagy beszerezni ilyen termelésből származó zöldségeket, gyümölcsöket, gabonákat és egyéb élelmiszereket. Lehet tisztálkodni és szépítkezni szintetikus alapanyagok nélkül is, csak kicsivel több kreativitásra van hozzá szükségünk. Ezen indíttatásból nyitotta meg üzletünk kapuit 2014-ben Vendégei felé, hogy azoknak, akik egy tudatosabb, egészségesebb életre vágynak segíthessünk. Segíthessünk elérni azokat az eszközöket és alapanyagokat, amivel szívesen érintkezik az ember nap, mint nap.

 

 

 

A MERU BIO BOLT Hatvanban rendkívüli választékkal és vonzó árakkal várja leendő vásárlóit, autóval is könnyen megközelíthető helyen: a Horváth Mihály út 3. számú tíz emeletes épület utcafrontján, a kínai áruház oldalában.

Célunk tehát egyszerűsíteni azok életét, akik erőfeszítéseket tesznek azért, hogy egészségesen éljenek. Szeretnénk egyre többek számára elérhetővé tenni a természetes, értékes táplálékhoz és a valóban tisztulást jelentő, szépséget biztosító kozmetikumokhoz való egyszerű és kényelmes hozzájutást.

Nálunk mindent megtalálnak, ami a különleges diétákhoz, egészséges életmódhoz és tudatos táplálkozáshoz szükséges. Bio- és reformélelmiszerek, alapanyagok, glutén-és laktózmentes, cukormentes, paleo és vegán termékek széleskörű kínálatával találkozhatnak üzletünkben, de válogathatnak öko- és természetes tisztítószerek, gyógy- és natúrkozmetikumok, aromaterápiás kellékek széles választékában is. Számos gyógyhatású készítmény, étrend-kiegészítő és különlegesség várja Vendégeinket. Nem csak a táplálkozás területén, hanem az immunerősítés, fogyókúra, méregtelenítés, lúgosítás témakörében is segítséget nyújtunk.

Szeretettel várunk minden egészségtudatos Vendéget és Érdeklődőt!