Eszterkrém - Vigyázz magadra, csak egy van belőled!

Mi nők igazán szeretünk csinosak lenni, de valóban tudjuk, mi lehet a természetes szépség titka? Elsősorban a lelki szépségünk, ama tisztaságunk, ami által azt fejezzük ki, akik vagyunk, nem amit elvárnak tőlünk. Nagyon fontos, hogy ne másoknak akarjunk megfelelni, hanem merjünk önmagunk lenni, hiszen a legszebb csodát ekkor nyújthatjuk mindenkinek, akivel érintkezünk.

Fordítsunk több figyelmet arra, hogy igazán jól érezzük magunkat, találjuk meg a szépséget a mindennapjainkban, akkor is, ha néha ez nehezebb lehet, mert ha a szép és jó dolgokra összpontosítunk, boldogok leszünk, ami további örömöt és pozitivitást eredményezhet életünkben.

Testünket pedig ápoljuk olyan módon, amit valójában megérdemel, hiszen fáradhatatlanul értünk van a nap minden órájában. Ezt az üzenetet hordozza az Eszterkrém magyar kozmetikum manufaktúra mottója is: Vigyázz magadra, csak egy van belőled!

IMG_0001_csaken.jpg

Tudjuk vajon, hogy mennyire fontos lehet a minőségi arc- és testápolás? Amennyiben nem elég körültekintően válasszuk meg mindennapi kozmetikumainkat, úgy még többet ártunk szépségünknek, mint gondolnánk.

Az ápolás nyújtson valódi ápoltság érzést, ne csak pszichikai megnyugvást annak érdekében, hogy ma is eleget tettünk a tükörnek.

ek_4.jpg

Az Eszterkrém kézzel készített kozmetikumok széles palettával nyújtanak értéket az Őket választóknak. Hatásfokuk kiemelkedő és hosszútávon támogatják a bőröd helyes működését.

Hogyan érik ezt el? Kizárólag tiszta, jó minőségű, tápanyagokban és vitaminokban gazdag alapanyagok felhasználásával, mellőzve a pálmaolajat és a különféle báziskrémeket.

ek_2.jpg

Krémjeikbe szintetikus illatanyagok helyett saját készítésű, egyedi, bio, terápiás minőségű illóolaj kompozíciókat használnak, mert tudják, hogy a végeredmény nemcsak testi, hanem lelki és szellemi szinten is pozitívan fejtheti ki hatását.

Minden egyes termékük tükrözi a tudást, tapasztalatot és gondosságot. Pont azt, amire szükséged van.

Szeretnél csodaszép, feszes, tiszta bőrt természetesen?

Válaszd az Eszterkrémet! Válaszd a megújulást minden reggel!

ek_3.jpg